Forside 5 Gastronomiforløb

Gastronomiforløb

“Alt ændrede sig, da jeg lærte grundteknikkerne i køkkenet. Mine retter fik mere velsmag og blev flottere og samtidig blev det meget enklere og sjovere at samle og glæde familie og venner”

Henrik underviser ved et gastronomiforløb

Hvorfor vil du opnå Et stærkt gastronomisk greb?

Du vil gerne glæde og forkæle din familie og venner i dit køkken.

Du lærer hele tiden nyt. Det er fantastisk at lære og at lykkes indenfor et område der sætter store spor i dit liv.

Du vil gerne gøre det mere enkelt, smart og skarpt at lykkes med flotte retter med stor velsmag uden stress og usikkerhed på om du kommer i mål,

Dit køkken skal være både lækkert og bæredygtigt. Flotte retter med stor velsmag skaber mere glæde og mæthed med mindre mad. Det reducerer indkøb, madspild, kalorier og mad udefra.

Rogn på tallerken

Less is more –
Enkle veje til flotte retter med stor velsmag.

 

Hvad lærer du?

En fundamental ny måde at lave mad på

 

Du får et stærkt bagkatalog med 20 retter og 75 elementer, der sammen med de lærte teknikker, vil optimere og udvikle alle dine retter. Hver ny teknik som du lærer kan blive til en lang række lækre nye elementer og retter.

Du får en ny benchmark for stor velsmag, flotte anretninger og skarpe konsistenser.

Du lærer at skabe dine retter med størrre sikkerhed og succes samt smart og effektivt i dit køkken. Det bliver enklere, sjovere og hurtigere at lave de retter  der giver dig succes.

 

Forløbet består af tre helt afgørende og dynamiske trin i modellen; Et stærkt gastronomisk greb™

1. Gastronomisk Mindset

2. Gastronomiske Teknikker

3. Gastronomiske Principper

1. Gastronomisk Mindset

2. Gastronomiske Teknikker

3. Gastronomiske Principper

1: Gastronomisk mindset

Du bliver overrasket over at forstå hvor meget dit gastronomiske mindset afgør, hvordan du lykkes med dine retter.

Du lærer at knække mindset-koden der giver dig meget mere velsmag og som gør dine måltider enklere og mere stilsikre at lykkes med.

 

2: Gastronomiske teknikker

Du lærer at mestre de grundlæggende teknikker og præcise tilberedninger der gør dig rigtigt dygtig til at lave mad med perfekt farve, smag og tekstur.

Gastro Class fylder din gastronomiske toolbox med de afgørende  gastronomiske teknikker indenfor proteiner (Seafood og kød), saucer og dressinger, samt garniture/grønt.

Hver eneste teknik du lærer giver dig mange elementer. De elementer vil indgå i endnu flere retter. Du skalerer dine færdigheder. Du lærer også hacks, at preppe, og arbejde smart i køkkenet.

 

3: Gastronomiske principper

Når du har skabt de perfekt tilberedte og velsmagende elementer, skal de sammensættes til en ret. Du lærer at anvende enkle retningslinier for at sammensætte smage og retten.

Du lærer at skabe enkle og flotte retter udfra anretningsprincipper.

Du får afklaringen og forståelsen af principperne på rygraden, som gør det meget mere enkelt, kreativt og stilsikkert at lave og optimere dine retter og/eller at optimere nye opskrifter.

Less is more – Skarp teknik og stor smag.

Kammuslinger med kaviar

Hvem henvender gastronomiforløbet sig til?

Gastronomiforløbet er for dig, der gerne vil lære en masse og få feedback og inspiration undervejs. Du vil gerne i mål indenfor en kortere periode og du har lyst til at være i med i et gastronomisk community.

Typiske deltagere i forløbene er dig:

  • Du elsker allerede at lave mad og vil gerne forstærke din udvikling med mere inspiration, teknikker, stilsikkerhed.
  • Du er præcis dér i dit liv hvor du gerne vil have et stærkt gastronomisk greb nu. Du vil opnå de store fordele der følger med, uanset om du er 18, 28, 50 eller 65.
  • Du har meget fokus på at lykkes med dejlige retter på en enklere og mere stilsikker måde, og med mindre tidsforbrug og stress i dit køkken.

Hvis du ser dig selv i en af de nævnte grupper, så kan du få dine ønsker opfyldt i Gastro Class. I tillæg får du også glæde af at netværke og udveksle idéer med andre deltagere, der er på samme rejse. Og der vil løbende komme nye spændende events i netværket.

Spejlæg med trøffel

Enkle veje til stor smag.

“Et stærkt gastronomisk greb” forløbet vil gøre dig rigtigt dygtig til at lave mad

3 x Gastro Classes

1x ugentlig online gruppecoaching over 12 måneder

Fri deltagelse i lukket Gastroclass FB-gruppe

Gastronomiforløbet består af 3 Gastronomiske Gastro Classes + mulighed for ugentlig coaching i 1 år, samt deltagelse i Gastro Class ccommunity

Forløbet lærer dig  ”Et stærkt gastronomisk greb” Det vil give dig konkrete teknikker, metoder og tilgang, som vil gøre det enklere, skarpere og sjovere for dig at lykkes med at lave stor velsmag og enkle flotte retter uanset om det er tirsdag eller lørdag.

 

Forløbet består af 3 gastronomiske bootcamps; Protein (Seafood, vildt og kød) Saucer og dressinger og Grønt (Garniture og vegetargourmet) Og de kan tages i en vilkårlig rækkefølge.

 

Du lærer de afgørende vigtige teknikker i det salte køkken indenfor protein, saucer og grønt som du vil benytte igen og igen. Hver teknik leder til et såkaldt “element” som f.eks er en beurre blanc sauce, en pocheret fisk etc.

 

Du lærer minimum 60 elementer. Ca. 20 elementer indenfor de 3 hovedområder.  Hver teknik og element du lærer leder let til mange nye elementer. På den måde får du skabt en stor og værdifuld gastronomisk toolbox, som du vil anvende hver gang du laver mad.

 Derudover afsluttes hvert modul med tre gourmetretter, hvor vi også fokuserer på anretning. Retterne matches lækre med vine.

 

Du får alle opskrifterne og teknikkerne samt  Gastro Class kogebogen med udførligt beskrevne teknikker. Det du lærer bliver dit nye omdrejningspunkt i al den mad du kommer til at lave fremadrettet.

 

Læringssikkerhed og inspiration

Gastro Class handler om at udvikle og optimere måden vi laver mad på i eget køkken. Vi vil give dig en måde at lave mad på, der gør det enklere, smartere og skarpere at lykkes med enkle og flotte retter med stor velsmag. Gastronomiforløb rækker meget længere end de tre moduler for at sikre din læring og fremadrettede inspiration.

 

Læringssikkerhed og inspiration med online gruppecoaching

For at sikre din læring og videreudvikling af din nye viden får du også adgang til 1 års online Zoom gruppecoaching med en ugentlig 2 timers gruppesession, som du kan booke dig ind på.

 

Her kan du spørge Henrik om alt fra teknik spørgsmål, gadgets, elementer, ideer eller retter du planlægger at lave.

Du kan være med under hele coachingen eller vælge kun at deltage under dit spørgsmål eller emne. Du kan spørge om alle gastronomiske emner.

 

Læringssikkerhed og inspiration med Gastro Class´ community

Efter forløbet tilbydes du en fri plads i Gastro Class´ netværk som udelukkende er for deltagere i gastronomiforløbene. Her udveksles inspiration og netværkes gastronomisk og her er også eksklusive events.

Du kan du altid spørge om og dele emner i netværket. Forløbsdeltagere vil bl.a. blive inviteret som de første til gastronomiske events med spændende gæstekokke.

Hvis du ikke er eller ønsker at være på Facebook, så modtager du relevante nyheder, samt en ugentlig invitation til coaching på email.

 

Læringssikkerhed og inspiration med Gastroclass kogebogen og opskrifter

Du lærer teknikker, elementer og retter i GC. De vil sidde på rygraden efter et par gange i dit eget køkken. Alle teknikker og basiselementerne får du i GC kogebogen. Derudover får du opskrifter på alt det vi laver i modulerne. I coachingerne, kan du som sagt spørge om alt, hvis noget driller.

Du får adgang til løbende inspiration og kan stille spørgsmål i FB gruppen til Henrik og de andre deltagere. Endeligt vil der løbende tilføres nye retter og elementer i FB gruppen.

Hvis der er et område som du ikke kan lære på anden vis, så kan du frit hoppe ind i dét af modulerne igen efter aftale. Eller vi kan aftale en zoom kogning.

Du har alle muligheder for at opnå dit helt nye niveau og skabe masser af glæde og succes og andre store fordele i eget køkken. Og rejsen fortsætter i et inspirerende gastronomisk netværk.

Tilsmagning til stor smag.

Mor og datter

Hvordan kan du deltage?

Der er max. 8 pladser på hvert hold. Kursusdagene finder oftest sted mandage fra kl 14-22

For at sikre at dine behov, ønsker og motivation matches af forløbet, så laver vi først en helt uforpligtende forventningsafstemning. Book et gratis og uforpligtende kald her. Så finder vi ud af, hvornår der er plads til, at du kan deltage i de gastronomiske moduler.

Du kan også få dit helt eget lukkede eksklusive forløb med hold fra 2 personer. Så aftaler vi dagene for din gruppe eller virksomhed.

Praktik:

Der er vand m/u bobler, juice, vin samt te/kaffe undervejs i køkkenet.  Vinene kommer fra Gastro Class´ søster ”Vinloungen” og kan købes til detailpriser.

Du får udleveret forklæde.

Hvad siger tidligere deltagere?

Her er et udpluk af, hvad tidligere deltagere siger om Gastro Class og vores forskellige kurser.