B2B Gastronomisk Teambuilding
Inspirerende gastronomisk teambuilding kokkeskole med store mad og vinoplevelser som du kan lykkes med i eget køkken. I kan også vælge Et stærkt gastronomisk greb forløbet der både vil styrke jeres gastronomiske samt teamkompetencer.
Skræddersyet ekstraordinær teamoplevelse.
1. Skræddersy dit arrangement så i kan opnå en unik og skræddersyet oplevelse for jeres team, direktion, bestyrelse, udviklingsforløb, kunder i inspirerende og private rammer.
3. Inspirerende og private rammer. Afhold evt. heldagsmøde før i går i køkkenet for ekstra teamspirit.
Lav lækre gourmetretter som i også kan lave i eget køkken.
1. I får en gastronomisk topoplevelse med forskellige køkkener samt Henriks favorit køkkengear.
2. Retter der skaber begejstring, og hvor i lærer teknikker, elementer og opskrifter i vil bruge igen og igen
3. Vælg “Et stærkt gastronomisk greb” forløbet, til dit team og løft jeres gastroskills i din fødevarevirksomhed og/eller som en del af en teambuildingsproces f.eks. med eksterne coaches.
Store vinoplevelser fra egen vinforretning
1. Vinmenuen bidrager stærkt til den gastronomiske oplevelse med 2 forskellige dejlige vine til hver ret. Der er også mulighed for at lave en “Sommelier” vinsmagning
2. Vores udvalg af håndlavede kvalitets vine, der er valgt ud fra to kriterier: Vi og vores kunder skal være begejstrede for vinene og 95% af vores vine er enten økologisk eller bæredygtigheds certificerede eller økologisk omlagt.
3. I kan købe og få leveret vinene til jeres kontor.
Praktisk information
- Vi starter med en intro om dagens teknikker eller et foredrag om hvordan du kan blive rigtigt dygtig til at lave mad, eller vi kan også lave en Sommelier smagning.
- Der vælges frit 3 retter på tværs af alle forskellige temamenuer. Hvis i ønsker at lære noget specifikt, så kan vi aftale at lave specifikke retter eller elementer.
- Teamdynamik og indhold aftales og skræddersyes med Henrik Solkær, som også vil lede arrangementet.
- Et arrangement varer 5 timer og kan placeres frit mellem kl. 10.00 – 22.00 fra mandag-fredag.
- Antal deltagere: Mellem 8-22 personer.
- Heldagsmøde kan også arrangeres på adressen – Det letter logistikken. Og vores gæster elsker Gastroclass´ inspirerende rammer
- Vi hjælper gerne med kontakt til gode konference faciliteter og behov for transportløsninger
- Arrangement kan også gennemføres fleksibelt på flydende engelsk, tysk og svensk og med ditto oversatte opskrifter.