Forside 5 Gastronomisk Teambuilding

 B2B Gastronomisk Teambuilding

Inspirerende gastronomisk teambuilding kokkeskole med store mad og vinoplevelser som du kan lykkes med i eget køkken. I kan også vælge Et stærkt gastronomisk greb forløbet der både vil styrke jeres gastronomiske samt teamkompetencer.

Teambuilding

Skræddersyet ekstraordinær teamoplevelse.

1. Skræddersy dit arrangement så i kan opnå en unik og skræddersyet oplevelse for jeres team, direktion, bestyrelse, udviklingsforløb, kunder i inspirerende og private rammer. 

2. Ekstraordinære teams bygges med ekstraordinære greb. I vil få inspirerende læring og samarbejde anderledes end i hverdagen og bruge jeres sanser og kreativitet.

3. Inspirerende og private rammer. Afhold evt. heldagsmøde før i går i køkkenet for ekstra teamspirit.

 

 

Henrik Solkær

Lav lækre gourmetretter som i også kan lave i eget køkken.

1. I får en gastronomisk topoplevelse med forskellige køkkener samt Henriks favorit køkkengear.

2. Retter der skaber begejstring, og hvor i lærer teknikker, elementer og opskrifter i vil bruge igen og igen

3. Vælg “Et stærkt gastronomisk greb” forløbet, til dit team og løft jeres gastroskills i din fødevarevirksomhed og/eller som en del af en teambuildingsproces f.eks. med eksterne coaches.

 

 

Henrik Solkær

Store vinoplevelser fra egen vinforretning

1. Vinmenuen bidrager stærkt til den gastronomiske oplevelse med 2 forskellige dejlige vine til hver ret. Der er også mulighed for at lave en “Sommelier” vinsmagning

2. Vores udvalg af håndlavede kvalitets vine, der er valgt ud fra to kriterier: Vi og vores kunder skal være begejstrede for vinene og 95% af vores vine er enten økologisk eller bæredygtigheds certificerede eller økologisk omlagt.

3. I kan købe og få leveret vinene til jeres kontor.

Praktisk information

  • Vi starter med en intro om dagens teknikker eller et foredrag om hvordan du kan blive rigtigt dygtig til at lave mad, eller vi kan også lave en Sommelier smagning.
  • Der vælges frit 3 retter på tværs af alle forskellige temamenuer. Hvis i ønsker at lære noget specifikt, så kan vi aftale at lave specifikke retter eller elementer.
  • Teamdynamik og indhold aftales og skræddersyes med Henrik Solkær, som også vil lede arrangementet.
  • Et arrangement varer 5 timer og kan placeres frit mellem kl. 10.00 – 22.00 fra mandag-fredag.
  • Antal deltagere: Mellem 8-22 personer.
  • Heldagsmøde kan også arrangeres på adressen – Det letter logistikken. Og vores gæster elsker Gastroclass´ inspirerende rammer
  • Vi hjælper gerne med kontakt til gode konference faciliteter og behov for transportløsninger
  • Arrangement kan også gennemføres fleksibelt på flydende engelsk, tysk og svensk og med ditto oversatte opskrifter.