Hvorfor Gastro Class?
Jeg indså min egen blindhed for sent. På vej ud af Masterchef. Jeg var god i køkkenet, men forstod ikke de gastronomiske grundtrin. Det blev mit livs Aha oplevelse.
Grundtrinene, ændrede alt i mit køkken. Og det triste er at ingen lærer os dem. Jeg startede Gastro Class en mission; ”At gøre det enkelt, at blive rigtigt dygtig til at lave mad”
Det er blevet tydeligt for mig, at udviklingen er, at vi er ved miste evnen til at lave mad og at det har meget store konsekvenser både i familierne og i samfundet.
Vi kan kun vende udviklingen ved at gøre det enklere at lykkes med at skabe begejstring i køkkenet og omkring spisebordet.
De gastronomiske grundtrin gør dig rigtigt dygtig
Efter 3 års udvikling og +1000 gæster i Gastro Class er det helt tydeligt. Vi hjemmekokke lærer desværre ingen steder de gastronomiske grundtrin i køkkenet, trods en jungle af opskrifter.
Enkelt sagt, så lærer vi at lave mad ved at lære at følge en opskrift. Mange af os har 8-10 retter vi altid laver. Mens andre og de er få, har et naturtalent eller en professionel uddannelse.
At forstå og lære de gastronomiske grundtrin knækkede koden og blev en kæmpe gamechanger for mig i køkkenet.
Mine retter fik mere velsmag og blev flottere og samtidig blev det mere enkelt, kreativt og sjovere at lave mad.
Jeg har samlet alt i Gastro Class´ Gastronomiforløb, som vil knække koden for dig og give dig et helt nyt niveau af begejstring i dit køkken.

Min rejse i madens verden
Jeg faldt i gryden som barn. Jeg begyndte at, lave mad og læse restaurantanmeldelser som 10-årig. Som 18-årig gik jeg til finere madlavning. Trods stor erfaring i køkkenet, knækkede jeg alligevel først koden for nogle år siden. Det ændrede alt.
Min baggrund er en Master i fødevarevidenskab og en E-MBA.
Jeg har arbejdet med topledelse og optimering af mad-virksomheder i 30 år. Nu er tiden kommet til at optimere måden vi laver mad på i de private køkkener.
I 2021 startede min kone og jeg også Vinloungen. Vi er WSET3 Sommelierer. Vin og madmatchning og en ustoppelig passion for smag indgår naturligt i Gastro Class.