Hvorfor Gastro Class?
Jeg indså min egen blindhed for sent. På vej ud af Masterchef. Jeg var god i køkkenet, men forstod ikke de gastronomiske grundtrin. Det blev mit livs Aha oplevelse.
Da jeg fik styr på grundtrinene, ændrede det alt i mit køkken. Det fik mig til at starte Gastro Class med missionen; ”At gøre det enkelt, at blive rigtigt dygtig til at lave mad”
Det er blevet tydeligt for mig, at udviklingen er, at vi er ved miste evnen til at lave mad og at det har store konsekvenser individuellt og i samfundet.
Vi kan kun vende udviklingen ved at gøre det enklere at lykkes med at skabe begejstring i køkkenet og omkring spisebordet. For dér bliver alternativet meget trist.
De gastronomiske grundtrin
Efter 3 års udvikling og +800 hundrede gæster i Gastro Class er det helt tydeligt. Vi hjemmekokke lærer ingen steder de gastronomiske grundtrin i køkkenet, trods en jungle af opskrifter.
Vi lærer at følge en opskrift. Læser 2 linjer frem og håber…
At forstå og lære de gastronomiske grundtrin knækkede koden og blev en kæmpe gamechanger for mig i køkkenet.
Mine retter fik mere velsmag og blev flottere og samtidig blev det mere enkelt, kreativt og sjovere at lave mad.
Jeg har samlet alt i Gastro Class´ Gastronomiforløb, som vil knække koden for dig og give dig et helt nyt niveau af begejstring i dit køkken.

Min rejse i madens verden
Jeg faldt i gryden som barn. Jeg begyndte at, lave mad og læse restaurantanmeldelser som 10-årig. Som 18-årig gik jeg til finere madlavning. Trods stor erfaring i køkkenet, knækkede jeg alligevel først koden for nogle år siden. Det ændrede alt.
Jeg er Master i fødevarevidenskab og E-MBA. jeg har arbejdet med topledelse og optimering af mad-virksomheder i 30 år.
I 2021 startede min kone og jeg Vinloungen. Vi er WSET3 Sommelierer. Vin og madmatchning indgår i Gastro Class.
Jeg startede også Gastro Class i 2021 og har gennem 3 år udviklet ”Gastronomiforløbet for at hjælpe dig med at blive rigtigt dygtig til at lave mad og skabe begejstring.