B2B Gastronomisk Teambuilding
Inspirerende gastronomisk teambuilding kokkeskole med store mad og vinoplevelser som du kan lykkes med i eget køkken.
Skræddersyet ekstraordinær teamoplevelse.
1. Skræddersy dit arrangement, så i opnår en unik og skræddersyet oplevelse for jeres team, ledelse etc.. Vælg mellem 3 eller 4 gourmetretter.
2. Dit team vil få inspirerende læring og samarbejde og i vil bruge jeres sanser og kreativitet.
3. Inspirerende og private rammer. Afhold gerne heldagsmøde i vores smage og showroom for op til 12 personer før i går i køkkenet for ekstra teamspirit.

Lav lækre gourmetretter som i også kan lave i eget køkken
1. I får en gastronomisk topoplevelse med forskellige køkkener samt Henriks inspirerende køkkengear, der også gør en forskel i køkkenet.
2. Retter der skaber begejstring, og hvor i lærer teknikker, elementer og opskrifter i vil bruge igen og igen.
3. Vælg evt gastronomiforløbet til din fødevarevirksomhed eller som teambuildingsproces f.eks. med eksterne coaches.
Vine fra egen vinforretning giver store oplevelser
1. Vi serverer matchende vine til hver ret samt i køkkenet. Vælg mellem 1 eller 2 vine til hver ret. Vi tilbyder også “Lær at smag som en Sommelier” vinsmagning.
2. Vinene, er valgt for at skabe begejstring. 90% af vinene er enten øko- eller bæredygtigheds certificerede eller i proces.
3. I kan også købe og få leveret vinene til jeres kontor dagen efter.

Praktisk information
- I kan vælge mellem oplæg A og B. indenfor disse rammer laver vi retter, der begejstrer med f.eks. fisk, skaldyr og grøntsager i sæson, sortfodsgris, lam eller oksekød eller vegetar gourmetretter.
- A: 3 gourmet retter med 1 matchende vin per ret, samt rød og hvidvin og soft drinks og dansk vand undervejs i køkkenet ad libitum. Pris 1350 kr. ex. moms /person. Eventet varer i 4 timer og der skal minimum være 10 deltagere.
- B: 4 gourmet retter med 2 matchende vin per ret, samt rød og hvidvin og soft drinks undervejs i køkkenet ad libitum. Pris 1650 kr. ex. moms/person. Eventet varer i 5 timer og der skal minimum være 8 deltagere.
- Hvis i ønsker at lære nogle specielle teknikker, så designer jeg retterne udfra dette.
- Teamdynamik og menuer aftales og skræddersyes med Henrik, som også vil lede arrangementet.
- Eventet kan placeres frit mellem kl. 08.00 – 22.00 fra mandag-fredag. Fredag dog først fra kl 17.00
- Antal deltagere: Mellem 8-22 personer.
- Forklæder forefindes.
- Heldagsmøde kan også arrangeres på adressen – Det letter logistikken. Og vores gæster elsker Gastroclass´ inspirerende rammer.
- Arrangement kan også gennemføres fleksibelt på flydende engelsk, tysk og svensk og med ditto oversatte opskrifter.