Forside 5 Gastronomisk Teambuilding

 B2B Gastronomisk Teambuilding

Inspirerende gastronomisk teambuilding kokkeskole i form af skræddersyede Gastro Classes med store mad og vinoplevelser som du kan lykkes med i eget køkken

Teambuilding

Skræddersyet gastronomisk teamoplevelse med dejlig mad og vin. Ekstraordinære teams bygges med ekstraordinære greb.

1. Stor gastronomi og vin inspiration. Lær lækre retter og teknikker som i kan lave i eget køkken.

2. I vil samarbejde anderledes end i hverdagen og i kommer til at anvende jeres sanser og kreativitet.

3. Et skræddersyet event i inspirerende og private rammer. Afhold evt. heldagsmøde før i går i køkkenet for ekstra teamspirit.

 

 

Henrik Solkær

I får en gastronomisk topoplevelse i inspirerende og private rammer med forskellige køkkener og spiseområder, samt Henriks favorit køkkengear.

Stor inspiration indenfor retter der skaber begejstring med spændende teknikker og elementer og opskrifter, som I kan lykkes med i eget køkken

Skræddersy dit arrangement hvor vi aftaler det indhold og forløb som i ønsker. Så i kan opnå en unik og skræddersyet oplevelse for jeres team, direktion, udviklingsforløb, kunder, etc. 

 

Henrik Solkær

Vinene som matches med maden er fra egen vinforretning.  Vinmenuen bidrager stærkt til den gastronomiske oplevelse med vine, der vil koste fra 600-1500 kr pr flaske på Restaurant.

Vores udvalg af håndlavede kvalitets vine, der er valgt ud fra to kriterier:

Vi og vores kunder skal være begejstrede for vinene

Vi skal være imponerede over vimageren. Både i kælderen og i marken. 95% af vores vine er enten økologisk eller bæredygtigheds certificerede eller økologisk omlagt.

Praktisk information

  • Vi starter med en intro om dagens teknikker og om hvordan du bliver rigtigt dygtig til at lave mad. Vi kan også lave en Sommelier smagning af 2 vine.
  • Der vælges frit 3 retter på tværs af alle forskellige temamenuer. Hvis i ønsker at lære noget specifikt, så kan vi også lave specifikke retter eller elementer.
  • Teamdynamik og indhold aftales og skræddersyes med Henrik Solkær, som også vil lede arrangementet.
  • Et arrangement varer 5-6 timer og kan placeres frit mellem kl. 10.00 – 22.00 fra mandag-fredag.
  • Antal deltagere: Mellem 8-22 personer.
  • Heldagsmøde kan også arrangeres på adressen – Det letter logistikken. Og vores gæster elsker vores inspirerende rammer
  • Vi hjælper gerne med kontakt til gode konference faciliteter og behov for transportløsninger
  • Arrangement kan også gennemføres på flydende engelsk, tysk og svensk.

Hvad siger tidligere deltagere?

Her er et udpluk af, hvad tidligere deltagere siger om Gastro Class og vores forskellige kurser.