Hvorfor Gastro Class?
Alt ændrede sig, da jeg under, og desværre mest efter min Masterchefdeltagelse, forstod mine egne fundamentale mangler som jeg ikke havde set, trods min ret store erfaring i at arbejde med mad både privat og professionelt. Aha oplevelserne gjorde mig nysgerrig. Jeg genkendte mine egne mangler overalt.
Jeg oplever, at vi i vores travle hverdag er ved at miste evnen til at lave mad. Forbruget af eat out, take away, home delivery, færdigretter og måltidskasser er enormt og vokser meget -Er du tilfreds med den rolle maden spiller i dit liv?
Jeg vil gerne inspirere og hjælpe dig der ønsker at opfylde dine drømme i køkkenet med at blive rigtigt dygtig til at lave mad, så du enklere kan skabe endnu mere begejstring omkring dit middagsbord.
Gamechangeren = Lær basics
Efter 3 års udvikling og +700 hundrede gæster i Gastro Class er det helt ydeligt. Vi hjemmekokke lærer ingen steder de gastronomiske basics i køkkenet, trods en jungle af info.
Vi lærer at følge en opskrift. Læser 2 linjer frem og håber…
At forstå og lære de gastronomiske basics knækkede koden og blev en kæmpe gamechanger for mig i køkkenet.
Mine retter fik mere velsmag og blev flottere og samtidig blev det mere enkelt, kreativt og sjovere at lave mad.
Når jeg optimerer virksomheder fokuserer jeg blot på 1-2 greb for at få stor effekt. Sådan er det også i køkkenet.
Jeg har samlet alt i ”Et stærkt gastronomisk greb”, som vil knække koden for dig og give dig et helt nyt køkkenniveau.
Min rejse i madens verden
Jeg faldt i gryden som barn. Jeg begyndte at, lave mad og læse restaurantanmeldelser som 10-årig. Som 18-årig gik jeg til finere madlavning. Jeg blev og er meget erfaren i køkkenet, men knækkede alligevel først koden for et par år siden. Det ændrede alt.
Jeg har en Master i fødevarevidenskab og jeg har arbejdet med ledelse og optimering af mad-virksomheder i 30 år i forskellige lande og senest som COO hos Løgismose Meyers.
I 2021 startede min kone og jeg Vinloungen. Vi er WSET3 Sommelierer. Vin og madmatchning indgår i Gastro Class.
Jeg startede Gastro Class i 2021 og har i 3 år udviklet ”Et stærkt gastronomisk greb” forløbet for at inspirere og hjælpe dig med at blive rigtigt dygtig til at lave mad og være med til at opfylde dine køkkendrømme..