Forside 5 Om Gastro Class

Hvorfor Gastro Class?

Alt ændrede sig, da jeg under, og desværre mest efter min Masterchefdeltagelse, forstod mine egne fundamentale mangler som jeg ikke havde set, trods min ret store erfaring i at arbejde med mad både privat og professionelt. Aha oplevelserne gjorde mig nysgerrig. Jeg genkendte mine egne mangler overalt. 

Jeg oplever, at vi i vores travle hverdag er ved at miste evnen til at lave mad. Forbruget af eat out, take away, home delivery, færdigretter og måltidskasser er enormt og vokser meget -Er du tilfreds med den rolle maden spiller i dit liv?

Jeg vil gerne inspirere og hjælpe dig der ønsker at opfylde dine drømme i køkkenet med at blive rigtigt dygtig til at lave mad, så du enklere kan skabe endnu mere begejstring omkring dit middagsbord.

Gamechangeren = Lær basics

Efter 3 års udvikling og +700 hundrede gæster i Gastro Class er det helt ydeligt.  Vi hjemmekokke lærer ingen steder de gastronomiske basics i køkkenet, trods en jungle af info.

Vi lærer at følge en opskrift. Læser 2 linjer frem og håber…

At forstå og lære de gastronomiske basics knækkede koden og blev en kæmpe gamechanger for mig i køkkenet.

Mine retter fik mere velsmag og blev flottere og samtidig blev det mere enkelt, kreativt og sjovere at lave mad.

Når jeg optimerer virksomheder fokuserer jeg blot på 1-2 greb for at få stor effekt. Sådan er det også i køkkenet.

Jeg har samlet alt i ”Et stærkt gastronomisk greb”, som vil knække koden for dig og give dig et helt nyt køkkenniveau.

Henrik Solkær
Henrik Solkær

Min rejse i madens verden

Jeg faldt i gryden som barn. Jeg begyndte at, lave mad og læse restaurantanmeldelser som 10-årig. Som 18-årig gik jeg til finere madlavning. Jeg blev og er meget erfaren i køkkenet, men knækkede alligevel først koden for et par år siden. Det ændrede alt.

Jeg har en Master i fødevarevidenskab og jeg har arbejdet med ledelse og optimering af mad-virksomheder i 30 år i forskellige lande og senest som COO hos Løgismose Meyers.

I 2021 startede min kone og jeg Vinloungen. Vi er WSET3 Sommelierer. Vin og madmatchning indgår i Gastro Class.

Jeg startede Gastro Class i 2021 og har i 3 år udviklet ”Et stærkt gastronomisk greb” forløbet for at inspirere og hjælpe dig med at blive rigtigt dygtig til at lave mad og være med til at opfylde dine køkkendrømme..