Gastro Class Menuer – Teambuilding Events
Her ser du de gourmetretter, som du frit kan kombinere til dit team event
Vegetar gourmet
- Vinsmagning – Smag som en sommelier
- Blomkål i to konsistenser med topping
- Rødbede tatar med grønne æbler, estragon mayonnaise og vesterhavsost
- Smørstegt selleri, svampe og hasselnødder med kartoffelpuré og intens ”veggie” beurre blanc
Inkl. Vinpakke med 2 forskellige vine per servering.
Under madlavningen serveres vin, æblemost og dansk vand.
Varighed: 5 timer
Moderne gourmet
- Vinsmagning – Smag som en sommelier
- Blomkål i to konsistenser med topping
- Kammuslinger i spicy beurre orange
- Lam på selleripuré med marsala sauce med årstidens stegte og råsyltede garniture
Inkl. Vinpakke med 2 forskellige vine per servering.
Under madlavningen serveres vin, æblemost og dansk vand.
Varighed: 5 timer
Seafood gourmet
- Vinsmagning – Smag som en sommelier
- Tuntartar i asiatisk version
- Kammuslinger på smørristet kartoffel med sort (blæk) mayo
- Dagens hvide fisk på blomkålspuré med citrus beurre blanc og friteret tang
Inkl. Vinpakke med 2 forskellige vine per servering.
Under madlavningen serveres vin, æblemost og dansk vand.
Varighed: 5 timer
International gourmet
- Vinsmagning – Smag som en sommelier
- Italien: Vitello tonnato i to versioner
- Frankrig: Moules frites som: Muslinge cappuccino med double fried frites, muslinger og trøffelmayo
- Spanien: Sortfodsgris i spansk setting med pebersauce
Inkl. Vinpakke med 2 forskellige vine per servering.
Under madlavningen serveres vin, æblemost og dansk vand.
Varighed: 5 timer