Forside 5 Gastronomisk Teambuilding 5 Gastro Class Menuer – Teamcooking

Gastro Class Menuer – Teambuilding Events

Her ser du de gourmetretter, som du frit kan kombinere til dit team event

Vegetar gourmet

  • Vinsmagning – Smag som en sommelier
  • Blomkål i to konsistenser med topping
  • Rødbede tatar med grønne æbler, estragon mayonnaise og vesterhavsost
  • Smørstegt selleri, svampe og hasselnødder med kartoffelpuré og intens ”veggie” beurre blanc

Inkl. Vinpakke med 2 forskellige vine per servering.

Under madlavningen serveres vin, æblemost og dansk vand.

Varighed: 5 timer

Moderne gourmet

  • Vinsmagning – Smag som en sommelier
  • Blomkål i to konsistenser med topping
  • Kammuslinger i spicy beurre orange
  • Lam på selleripuré med marsala sauce med årstidens stegte og råsyltede garniture

Inkl. Vinpakke med 2 forskellige vine per servering.

Under madlavningen serveres vin, æblemost og dansk vand.

Varighed: 5 timer

Seafood gourmet

     

    • Vinsmagning – Smag som en sommelier
    • Tuntartar i asiatisk version
    • Kammuslinger på smørristet kartoffel med sort (blæk) mayo
    • Dagens hvide fisk på blomkålspuré med citrus beurre blanc og friteret tang

    Inkl. Vinpakke med 2 forskellige vine per servering.

    Under madlavningen serveres vin, æblemost og dansk vand.

    Varighed: 5 timer

    International gourmet

     

    • Vinsmagning – Smag som en sommelier
    • Italien: Vitello tonnato i to versioner
    • Frankrig: Moules frites som: Muslinge cappuccino med double fried frites, muslinger og trøffelmayo
    • Spanien: Sortfodsgris i spansk setting med pebersauce

    Inkl. Vinpakke med 2 forskellige vine per servering.

    Under madlavningen serveres vin, æblemost og dansk vand.

     

    Varighed: 5 timer